Porche 911 Match ενισχυτής

on
Categories: Projects

MATCH Μ 5.4DSP

Τεράστια δύναμη σε απίστευτα μικρές διαστάσεις!!

Λίγο  μεγαλύτερο από ένα smartphone (!!), αλλά ένας γίγαντας σε απόδοση με απίστευτη ισχύ εξόδου 400/800 Watt RMS / max. Και πέντε ενισχυτικά κανάλια .
Αυτά τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά σε ένα τόσο μικρό χώρο προκύπτουν από την τεχνολογία Class GD της Audiotec Fischer, η οποία εγγυάται απαράμιλλη απόδοση και ελάχιστη απαγωγή θερμότητας. 

Ακόμα καλύτερα – αυτές οι μικρές διαστάσεις προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες κατά την επιλογή της τοποθεσίας τοποθέτησης.

Ακόμα πιο συμπαγής σχεδιασμός

Η ολοκαίνουργια θύρα Smart Control (SCP) προσφέρει μια σημαντική σύνδεση εξοικονόμησης χώρου λόγω της εξαιρετικά μικρής φίσας του . 

Μέσω του SCP, όλα τα τηλεχειριστήρια Audiotec Fischer – όπως το CONDUCTOR ή το URC.3 – μπορούν να συνδεθούν και να τοποθετηθούν εύκολα ακόμα και στις μικρότερες θέσεις εγκατάστασης. 

Με το νέο πρωτόκολλο δεν χρειάζεται πλέον ξεχωριστή τροφοδοσία στα χειριστήρια , συνεπώς  απλοποιεί ακόμα περισσότερο την εγκατάσταση.

Ισχύς κατ ‘απαίτηση

Το M 5.4DSP διαθέτει δύο λειτουργίες τροφοδοσίας, επιτρέποντάς του να τρέχει είτε σε λειτουργία “HighPower” για μέγιστη απόδοση είτε σε λειτουργία “MidPower” με μειωμένη ισχύ εξόδου και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας για εφαρμογές Plug & Play χωρίς ξεχωριστή τροφοδοσία.

Μέγιστη ευελιξία

Ο εξαιρετικά ισχυρός επεξεργαστής ήχου 64 bit προσφέρει 9 κανάλια DSP. 

4 ελεύθερα ρυθμιζόμενες έξοδοι RCA επιτρέπουν τη σύνδεση πρόσθετων ενισχυτών, όπως ο ενισχυτής MATCH M 2.1AMP. Αυτό επιτρέπει σύνθετα και πολυκαναλικά συστήματα εξοικονόμησης χώρου με τεράστια απόδοση.

Επεξεργασία Virtual Channel  – η νέα εποχή δρομολόγησης σήματος

Για να χειριστεί τη μάζα των καναλιών DSP και να τα διαμορφώσει με τρόπο φιλικό προς τον χρήστη, το M 5.4DSP είναι εξοπλισμένο με την καινοτόμο Επεξεργασία Εικονικού Καναλιού της Audiotec Fischer. Τα σύγχρονα εργοστάσια ηχητικά συστήματα με αυξανόμενο αριθμό εισόδων έχουν σημαντική επίδραση στην πολυπλοκότητα της δρομολόγησης σήματος μέσα στον ενισχυτή. Ειδικά όταν πολλά σήματα εισόδου αναμιγνύονται πρώτα και στη συνέχεια χωρίζονται ξανά σε συστήματα πολλαπλών κατευθύνσεων, οι συμβατικές έννοιες δρομολόγησης φτάνουν γρήγορα στα όριά τους. Η νέα “Επεξεργασία Εικονικού Καναλιού” πολλαπλών σταδίων της Audiotec Fischer, σε συνδυασμό με το γνωστό και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό DSP PC-Tool, κάνει τις πολύπλοκες διαμορφώσεις του συστήματος να φαίνονται εύκολα. Επιπλέον, επιτρέπει την εκχώρηση ελεύθερων ιδιοκτησιακών χαρακτηριστικών ήχου FX, όπως “RealCenter” ή “Augmented Bass Processing”.

ACO – Προηγμένη πλατφόρμα CoProcessor 32 Bit

Το M 5.4DSP διαθέτει την εξαιρετικά ισχυρή πλατφόρμα ACO 32 bit. Φροντίζει για όλες τις εργασίες ελέγχου και είναι ταχύτερη από τα παραδοσιακά συστήματα, ειδικά στην επικοινωνία δεδομένων με το λογισμικό DSP PC-Tool. Η πλατφόρμα ACO εισάγει ακόμη και μια γρήγορη εναλλαγή μεταξύ έως και 10 μνημών ήχου. Όμως, το ACO προσφέρει πολύ περισσότερα. Φανταστικά ηχητικά εφέ, όπως το Augmented Bass Processing ή το RealCenter, είναι εργαλεία  μεγιστοποίησης της ηχητικής εμπειρίας. Επιπλέον, το ξεχωριστό γιά κάθε  κανάλι EQ εισόδου συμπεριλαμβανομένου του αναλυτή σήματος εισόδου (ISA) επιτρέπει την εύκολη ανάλυση και αντιστάθμιση των σημάτων εισόδου που παρέχονται από σύγχρονα ραδιόφωνα.